Satavuotiaasta panimokiinteistöstä nykyaikaiseksi hybriditaloksi.

tutustu tarkemmin

Kunnianhimoinen hankekehitys, laatutasosta tinkimättä

Superionin tavoite on johtaa kunnianhimoisia hankkeita, korkealla laatutasolla. Vuonna 1912 rakennetun Mallasjuoman panimokiinteistön mittava saneeraus sekä uudisosan rakentaminen aloitettiin yhteistyössä kymmenien aliurakoitsijoiden tammikuussa 2019.

Vaikka vanha ja rakenteiltaan kerroksellinen rakennus on kysynyt työnjohdon ammattitaitoa, on historiallisen kiinteistön sekä vanhojen pintojen säilyttäminen ollut Superionille kunnianasia, unohtamatta kuitenkaan nykyaikaista kiinteistötekniikkaa.

Valmista 2021

Malskin kokonaisuus on 9500 kerrosneliötä, josta lähes puolet varattiin keväällä 2022 avautuneelle Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvalle. Malskin monimuotoinen hanke on hyvä esimerkki Superionin hankekehittämisen ammattitaidosta yhteistyössä kiinteistön omistajan ja operaattorin kanssa. Käyttäjän edustaja on ollut vahvasti mukana projektinjohdon tukena tuomassa esille vuokralaisten kehitystoiveita yhteiskäyttö- ja toimistotiloihin. Tämän taustalla on Superion tahto rakennuttaa kohteita, joissa vuokralaiset viihtyvät pitkään. Superion teetti Malskin rakennushankkeen yhteydessä hyvin ainutlaatuisen julkisivutaiteen portfoliohaun. Voittajamuraali kattaa kuusikerrosta korkean ja yli 30 metriä pitkän uudisrakennuksen kolme seinää.

MALSKI on Lahden keskustaan vuosien 2020-2021 aikana vaiheittain avautunut kaupunkilaisten, yritysten ja kulttuurin keskus. Historiallisessa panimorakennuksessa toimivan Malskin erikoisuus on paikallisuus ja yhdessä tekemisen tapa, joka tuottaa näkyviä tuloksia ajankohtaisina tapahtumina, uutena liiketoimintana ja vaikuttavina kohtaamisina. Malskin kantavat voimat ovat uutta luovat yritykset, Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva, tapahtumasali Sammio, cowork yhteisö, ravintola, kahvila-paahtimo ja panimopubi.

www.malski.fi