Vastuullinen logistiikkakeskus rakennetaan Alfaroc Logistics Oy:n käyttöön Tuusulaan

tutustu tarkemmin

Hanke Alfaroc Tuusula

Superionin ja Alfarocin yhdessä kehittämä hanke Tuusulan Rykmentinportin alueelle on laajuudeltaan noin 38.000 m2. Mittava hanke rakentuu seitsemän hehtaarin laajuiselle tontille, josta tehty kauppa oli Tuusulan kunnan historian suurin yritystonttikauppa. Suomen suurimpiin sisälogistiikan ja varastoinnin ulkoistamispalveluyrityksiin kuuluva Alfaroc Logistics vastaa pääkaupunkiseudun kysyntään vastuullisista varastointi- ja logistiikkapalveluista. Hankkeen kehitystyössä on osoitettu erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen mm. rakennusmateriaalien, lämmitystapojen ja energiatehokkuuden osalta. Maalämmöllä ja aurinkopaneeleilla varustettava hanke sertifioidaan BREEAM ympäristösertifikaatin korkeimmalla Excellent- luokituksella.

Superion vastaa kiinteistön suunnittelusta ja KVR-urakoinnista. Hankkeen rakennuttaa Logicenters, joka on Pohjoismaiden suurin logistiikkakiinteistöjen tarjoaja. Ympäristöystävällisen keskuksen on määrä valmistua syksyllä 2024.

Alfaroc Logistics on Suomen suurimpia sisälogistiikan ja varastoinnin ulkoistamispalveluyrityksiä. Alfaroc palvelee teollisuuden ja kaupan alan yrityksiä, maahantuojia sekä verkkokauppoja.

Tutustu yritykseen tästä